webcronize2

Listen under er et utdrag av våre produkter og tjenester. Listen er her for å gi deg idéer og kompetanseoversikt, men det kan hende at du ikke finner den funksjon du ønsker: Send oss melding om ønsket produkt eller tjeneste du søker via forespørsel.

 • Billedgalleri

  Som nevnt kan alle artikler inneholde et eller flere bilder. Men enkelte har behov for å presentere et større utvalg bilder på en mer oversiktlig måte. Vi tilbyr derfor flere typer billedgallerier.

  Noen eksempler:
  - Bilder i rekke, med "Se større bilde"
  - Pop-up med bildevisningsserie
  - Bildevisning med nedlastingsfunksjoner f.eks. høyoppløselig versjon

 • Bilde og filarkiv

  I Webcronize følger som standard med et filarkiv hvor du kan lagre filertyper som du bruker som vedlegg til artikler. Filarkivet kan inneholde bilder, filer (dokumenter) og annet multimedia. Her avtales plass (hvor mange megabyte) den enkelte kunde får anledning til å lagre i filarkivet.

  Noen filtype som kan lastes opp:
  - jpg
  - Png
  - Flash
  - Pdf
  - Microsoft dokumenter (alle typer)

 • Forside - visning og oppsett

  Forside er bedriftes ansikt utad. Funksjoner på denne siden er viktig. For å lette forståelsen og beslutning anbefaler vi at dere bestiller et utkast på design før programmering igangsettes.

  Her er noen fuksjoner vi tilbyr og som bør vurderes:
  - Slideshow (bildevisning) eller alternativ toppvisning/bannere med linker
  - Teasere med linker
  - Nyhetsvisning
  - Sosiale medie, visning/linker
  - Søk (hvis det er mange sider)

 • Kontaktskjema

  Alle som har en egen webside har det for å kommunisere med sin brukere. De fleste ønsker at brukere skal kunne komme med tilbakemelding. Derfor kommer Webcronize med en standard kontaktskjema hvor den besøkende på siden kan fylle ut sine kontaktdata samt sende en melding til webeieren.

  Kontaktskjema kan settes opp mot en database som igjen tar vare på e-post for gjenbruk i f.eks. i nyhetsbrevutsendelse.

 • Webstatistikk

  På alle Webcronize-installasjoner settes det opp en statistikk. Denne gjør at du enkelt kan følge med hvor mange som besøker nettsiden din. Dette kan splittes opp på hvor mange som besøker sidene per dag, uke eller måned, hvilke sider som besøkes oftest, hvor lenge besøkerne oppholder seg på sidene og hvor de kommer fra. Bare for å nevne noen få av mulighetene.

  Statistikkene er svært omfattende og kan tas ut både tabellarisk og grafisk

 • Nyhetsvisning

  Det som skiller nyheter fra vanlige artikler er at "Nyheter" har datostyring. Dette innebærer at når du skriver artikkelen kan bestemme når den skal publiseres ved å angi en dato for publikasjon (inn dato).
  Du kan også angi en dato for når den skal fjernes fra nett (ut dato)  – d.v.s. når publiseringen skal opphøre. Når publiseringen har opphørt blir nyheten plassert i et nyhetsarkiv (denne kan skjules eller være synlig).
  Flere av våre kunder velger å kalle dette Aktuelt i stedet for Nyheter, fordi det fremdeles kan være aktuelt lenge etter at det ble lagt inn. Dette står du som bruker fritt å bestemme selv.

 • Artikkelstying

  Du kan utforme dine egne artikler som du legger inn i strukturen din. Artiklene består gjerne av en overskrift, en innledende tekst og en hovedtekst.

  Artikkelredigering
  Du kan formatere teksten som du ønsker (halvfet, understreket, kursiv, punkter, innrykk osv) i tillegg til at du kan legge inn lenker – enten lokalt på din egen nettside eller til andre nettsteder. Vanligvis forhåndsprogrammer vi bildevisning i følge design, men du kan også legge inn bilder direkte i tekstfeltet.

  Noen funksjoner
  - Formatering
  - Sett in lenke
  - Tabell
  - Sett inn bilde i tekst
  - HTML redigerer

  Meny og struktur
  Websider har som regel en struktur; meny, submeny og artikler. Systemet lar deg endre, opprette og slette disse. Du kan også flytte dem individuelt med drag & drop (dynamisk menystyring).

TIPS & NYHETSBREV
Her vil det senere komme en tekst som er handler om det egentlige temaet.

RSS & VARSLER
Her vil det senere komme en tekst som er handler om det egentlige temaet.